Категории

Количка

Количката е празна.

Производители

Дата: 2011-10-26

 

НАПРАВЕТЕ ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК

 

Ако се затруднявате или се колебаете какъв подарък да изберете за ваш скъп човек, онлайн магазин CARITSA.COM  ви предлага най-оригиналното и рационално решение - закупуването на

"ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК"


В магазина ще намерите голямо разнообразие от бельо, стилни дрехи, аксесоари, уникати - ръчно изработени и продукти, които са изключително подходящи за подарък. Ние ще ви помогнем да направите един елегантно изглеждащ подарък. Поръчаните продукти ще бъдат опаковани в луксозна кутия, украсена с панделка и картичка с пожелание. Приготвената по този начин изненада със сигурност ще впечатли всеки, който я получи. Подаръкът ще изпратим на посочения от вас адрес до всяка точка на България и Европа.

Начин на плащане

Препоръчително е заплащането да стане по банков път или чрез "пощенски паричен превод" по куриер до нашият офис на
адрес:

гр. Перник, ул. "Софийско Шосе" - 21

за магазин "Мами Тати и Аз"

Единствено по този начин човекът, на когото правите подарък, няма да трябва да заплаща при получаване на пратката - изненада.

Стойност на ваучера

Ваучера за подарък, предлаган от CARITSA.COM  е на стойност 50.00 лв. и е снабден с уникален код.

Начин на употреба

Когато притежател на ваучер за подарък реши да пазарува с него, той има право да го използва  за закупуване на стоки в онлайн магазин www.caritsa.com, независимо дали са намалени или са в промоция. Когато избраните продукти са прибавени в потребителската кошница на клиента, той ще открие поле за въвеждане на уникалния код, който ще активира самия ваучер. Важно е клиентът - притежател на ваучер за подарък да знае, че ако стойността на избраните продукти е по-ниска от стойността на ваучера, отстатъкът не се връща. В случаите, когато стойността на избраните продукти е по-висока от стойността на ваучера, клиентът може да доплати разликата. Срещу ваучерите за подарък не могат да бъдат получени пари в брой, чек или кредит. Ваучера за подарък не е ценна книжа.

Доставка

В случай, че искате да закупите ваучер за подарък от CARITSA.COM и да го получите лично, доставката за ваучери, закупени по банков път или чрез "пощенски паричен превод" се осъществява с препоръчано писмо. Ако предпочитате доставка с куриер, трябва да изберете начин на плащане "наложен платеж" , като куриерската услуга е за ваша сметка.

 

Анонимност и скрита цена

В случай, че решите да направите красива изненада, опакована в стилна и луксозна кутия, която ще бъде изпратена на посочен от вас адрес, в пакета няма да бъде поставена цена и фактурирана стойност на поръчката. За целта моля да се свържете с нас на

телефон: 0893 687 331 или на Email: office@caritsa.com

за да уточним вида, цвета и цената на луксозната опаковка, която е между 5-10лв.


Гаранции

Онлайн магазин CARITSA.COM дава гаранции на своите клиенти, че в срок до 7 дни от датата на получаване на закупена от магазина стока, тя може да бъде върната за рекламации или замяна. За да се запознаете с "Правилник за рекламация и замяна" вижте ТУК.